Norske skytjenester og datasentertjenester. Høykapasitets fiber.

hero hero

Fibernett

Vi leverer høykapasitets Internett til bedrifter, punkt-til-punkt samband og IP-transit til internettleverandører og større bedrifter.

Skytjeneste

Skyplattform hvor du kun betaler for ditt forbruk, perfekt for både tung og uforutsigbar bruk så vel som lett bruk.

Colocation

Colocation i et av våre topp moderne datasentere reduserer kostnader og øker oppetiden. 100% oppetid garantert.

servers

Nexthop Skytjeneste

 • Selvbetjent via web og kraftige APIer
 • Start nye servere på sekunder
 • Betal kun for det du bruker, ingen startkostnader
 • Personlig brukerstøtte tilgjengelig
 • Lokal tilstedeværelse, nær dine sluttbrukere
 • Høy redundans og 24/7 overvåkning
Les mer Pris
colocation

Nexthop Colocation

 • Topp moderne datasentere
 • Høy effektivitet gir lave kostnader
 • 100% SLA
 • Redundant høykapasitets fibernett
 • 24/7 personlig adgang
 • Smarte hender tilgjengelige
Les mer Pris
openstack

Vi digger Openstack!

Openstack gir for første gang kompabilitet mellom forskjellige skyleverandører, derfor digger vi Openstack. Openstack er det selvsagte valget for morgendagen.
 • Verdens største åpne standard for skytjenester
 • Kraftige integrasjonsmuligheter med eksisterende maskinvare
 • Stort miljø gir adgang til store mengder verktøy og ferdig kode
 • Ingen «lock-in» effekt som følge av åpne standard APIer

Om Nexthop AS

Etablert i 2008 for å være et kompetansesenter innen IT tjenester og oppkommende teknologi. Med fokus på høyt kompetente medarbeidere leverer vi skreddersydde løsninger til konkurransedyktige priser.

Vi forkuserer primært på leveranse av sky og colocation tjenester fra og i høykvalitets datasentere i Oslo området. På grunn av måten norsk infrastruktur er bygget opp på rutes somregel Internett-trafikk via Oslo, selv om trafikken er lokal, dette er fordi Oslo knytter sammen de store nasjonale nettene. Som følge av dette leverer oftest Oslo den beste kombinasjonen av lave kostnader, høy kvalitet og det beste innen konnektivitet som er tilgjengelig i det norske markedet.
Våre datasentere er ISO-sertifiserte av velkjente sertifiseringsmyndigheter for å sikre både kvalitet og samsvar med normer og regler. Blant sertifiseringene finner man ISO9001, ISO14001 og ISO27001.
Vi produserer vår egen Infrastruktur-som-en-tjeneste (IaaS) plattform bygget på våre egne nettverks og datasentertjenester. Dette gir oss stor fleksibilitet og mulighet til å levere hybride løsninger tilpasset kundes behov samt er ypperlig for overgang til skytjenester.
Vi mener åpne standarder er fremtiden. Vi hjelper våre kunder til å velge åpne løsninger for å unngå «lock-in» effekter. Vi ønsker at kunder skal velge våre tjenenester på grunn av ypperlig kvalitet og god service, ikke på grunn av «lock-in» effekter.
Som en tradisjonell Internettleverandør driver vi vårt eget regionale fullt redundante høykapasitets fibernett. Dette er en sentral styrke når det kommer til leveranse av høykvalitets tjenester med ende-til-ende ansvar.
Våre nettverkstjenester er designet rundt den laveste latencyen vi kan oppnå. Som en ISP gjør vi vårt ytterste for å ha den beste lokale og globale konnektiviteten tilgjengelig og aldri gå på kompromiss med kvalitet og kapasitet.
Alle våre systemer og tjenester er overvåket 24/7 av vårt interne personell som har detaljert kjennskap om vår infrastruktur og rykker ut 24/7 ved enhver forstyrrelse. Denne vakttjenesten tilgjengeliggjør vi også for våre kunder.
Vi tilbyr et bredt spekter med tjenester som ikke er omtalt på våre websider, blant disse er serverdrift (managed hosting), hybride skyløsninger, dualsite colocation, IP-transit, DWDM og CWDM bølgelengder, offsite backup, VPN-tjeneste, anycasted DNS og mye mer.
Vi er opptatt av å ansette de beste teknikerne vi kan få tak i. Ansatte som er nøye og opptatt av av høy kvalitet og som har en faglig stolthet. Vi er opptatt av å raskt og kompetent løse kunders utfordringer og møte deres behov.

Book et møte

Ta gjerne kontakt med oss for et møte eller en prat om våre tjenester.

contact
Supert. Vi tar snart kontakt med deg
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen, eller kontakt oss
Vennligst fyll inn en gyldig e-post eller mobilnummer

Kontakt oss

Nexthop AS
Drammensveien 288, 0283 Oslo
Telefon: 21 41 51 00
Email: post@nexthop.no

partner
partner
partner