Colocation

Enterprise colocation i moderne datasentere som bruker det siste innen teknologi gir maksimal oppetid til minimal kost. 100% oppetid garantert.

colocation

Ett av norges største og mest kosteffektive datasentere

 • 6000m² kvadratmeter white-space
 • 100% SLA (oppetidsgaranti)
 • Døgnvakt på datasenteret
 • Følger PCI DSS
 • ISO 14001 og ISO 27001 sertifisert
 • Miljøvennlig kjøleløsning
 • Kun 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon
Facts & Figures
6000m² white-space areal
12000m² brutto bygningsmasse
PCI DSS, ISO 14001 og 27001
Tier III sertifisering under veis
100% oppetidsgaranti på strøm og kjøling
Separate innføringsveier for fiber under bakkeplan
Dual-site tilgjengelig
Private rom og cages på forespørsel
Sikkerhet
Sikkerhetspersonell på bygget 24/7
Kameraovervåkning inne og utenfor bygget
Alle begrensede områder krever agangskort
Adgangsluse inn og ut av begrensede områder
Flere lags fysisk skallsikring mot inntrengere
Separate låsesystemer på racks og private områder
Elektroniske låsesystemer for racks tilgjengelig
Moderne tidligvarsling og gassbasert brannslukking
Strøm
Fullverdig 2N redundans
Dobbel generator og UPS
100% oppetidsgaranti på strøm
Separat A og B strøm levert til rack
Måndlig testing av generatorerer
Kjøling
Svært effektiv inndirekte luft-til-luft kjølesystem
Full redundans
100% oppetidsgaranti på kjøling
PUE på 1.1 ved ideell last
Miljøvennlig

Ofte stilte spørsmål

Vår primærlokasjon er i Basefarms nye fasiliteter i Nordliveien 21, en 15 minutters kjøretur fra våre kontorer ved Oslo S. Vi har et langvarig partnerskap med Basefarm hvor vi vil være ansvarlig for leveranse av colocation til alle kunder, bortsett fra de helt største virksomhetene i handet. Vi tilbyr også colocation på en rekke andre popilære datasentere i Oslo området, herunder blant annet DigiPlex ulven. Ta gjerne kontakt for ytterligere detaljer.
Ja, vi tilbyr colocation for alt fra en enkelt server og oppover. Alle servere gis redundant A+B strøm. Det er dessverre ikke mulig med 24/7 fysisk adgang ved colocation av enkeltservere i delte colocation skap uten bruk av følgetjeneste. Det tilbys også døgnvaktavtale som muliggjør adgang til utstyret hele døgnet.
Vi tilbyr dedikerte halve (20U) og hele (48U) 120cm dype racks. Disse rackene kommer ferdig bestykket med redundant A+B støm på strømskinner klar for bruk, med forbruksmodeller tilpasset ditt behov. Vi gir også skreddersydde tilbud ved behov for mer enn et rack.
Ja, vi tilbyr også private rom eller caged area. Dette tillater 24/7 adgang og er fullt tilpasset dine krav og kan enten leveres som whitespace eller ferdig bestykket med racks klar til bruk. Ta kontakt med oss for å avtale et møte og omvisning på datasenteret.
Kraftforbruk måles i kWh på månedsbasis. Kraftforbruket faktureres etterskuddsvis basert på faktisk forbruk. Enhetspris for kraftforbruk varierer noe mellom datasentere, da noen datasentere baserer seg på spotpris mens andre baserer seg på aktiv forvaltning av strøm. Felles for alle er at enhetsprisen kommer med et påslag for å kompensere for strømbruk knyttet til kjølesystemer, nødstrømsanleg, annen infrastruktur og administrasjon. Ta kontakt med oss for mer informasjon om modeller for strømbruk.
Ja, ved leie av et dedikert halvt eller helt rack eller mer så gis det døgnadgang ved bruk av personlig adgagskort. Enkeltservere colocated i delte colocation racks tillater ikke døgnadgang uten følgetjeneste.
Ja, vi tilbyr smart hands for assistanse ved behov. Utvidet døgnvaktavtale er også tilgjengelig for 24/7 nødbistand. Ta kontakt med oss for å finne ut hvilken løsning som passer best for din bedrift.
Vårt fullredundante fibernett er designet for å levere Internettaksess basert på alt fra 100Mbit til 40Gbit tilkoblinger både i enkel og redundant utførelse, avhengig av dine behov. Høyere kapasiteter kan også tilbys. Ta gjerne kontakt med oss for å snakke om alternativene.
Ja, vi legger ingen begrensninger på hvem våre kunder kan koble seg til. Vi tilbyr lokale krysskoblinger til tredjepart internt i alle våre datasentere. Vi tilbyr også langdistanse fiberløsninger for å bistå våre kunder å koble seg til tredjeparts nettverk på andre lokasjoner eller datasentere og bistår ofte kunder med å designe fibernett mellom kundens lokasjoner. Kontakt oss for fler detaljer.
openstack

Hva med sky og hybride løsninger?

Vår Openstack baserte skyløsning passer perfekt med colocation. Vi tilbyr hybride skyløsninger med redundant høykapasitets nett mellom sky og ditt utstyr, noe som tillater at skybaserte servere og fysiske servere er i samme nettverk.
 • Kapasitet fra 1Gbit til 40Gbit redundant
 • Sømløs integrasjon med maskinvare og appliances
 • Realiser den fulle verdien av eksisterende maskinvareinvesteringer
 • Enkel integrasjon gir det beste fra begge verdener
 • Ingen «lock-in» effekt via åpne APIer

Book et møte

Ta gjerne kontakt med oss for et møte eller en prat om våre tjenester.

contact
Supert. Vi tar snart kontakt med deg

Kontakt oss

Nexthop AS
Drammensveien 288, 0283 Oslo
Telefon: 21 41 51 00
Email: post@nexthop.no

partner
partner
partner