fiber

Fiber til din bedrift

Vi leverer høyhastighets fibernett til bedrifter i Oslo og omegn

Hvorfor velge fiber fra Nexthop?

Nexthop er et Oslobasert selskap som setter kunden først. Vi strekker oss lengre enn de fleste for at våre kunder skal være fornøyde med våre tjenester. Vi overvåker aktivt tjenestekvalitet og oppetid på alle fiberlinjer og yter på eget initiativ proaktiv support om et problem oppdages. Vi har vår egen stab på support og drift som sørger for at vi har all nødvendig kompetanse i eget selskap, noe som sørger for rask support og effektiv drift. Fiber kan kombineres med våre øvrige produkter som skytjenester og co-location på datasenter, noe som tillater at vi kan tilby sammensatte løsninger skreddersydd kundebehov.

 • Smart nettverksovervåkning

  Vi overvåker alle fiberlinjer og feil varsles automatisk til vår support. Vi overvåker hele vår infrastruktur hele døgnet og varsler feil automatisk til døgnvakt. Vår proaktive tilnærming til nettverksdrift og support gir optimal kvalitet og tilgjengelighet.

 • Alltid på nett

  Vi kan tilby fullredundante løsninger med spredt fiberinnføring. Vi tilbyr også adgang til døgnvakt med feilretting hele døgnet. Ta kontakt for detaljer. Informer oss gjerne om deres tilgjengelighetskrav, risikovurdering og ønsket servicegrad.

 • Kort leveringstid

  På mange adresser kan vi levere så raskt som på to uker.

 • Lokal brukerstøtte

  Vi bruker våre egne teknikere til installasjon og support. Dette sørger for en bedre kundeopplevelse. I tillegg kan kunder med utvidede serviceavtaler (SLA) få direkte adgang til døgnvakt utenfor kontortid.

Sjekk om du kan få fiber fra Nexthop

Ofte stilte spørsmål

Vi har mål om levering innen 14 daeger på on-net adresser (eksisterende infrastruktur i bygget) og 6-12 uker på off-net (ekstra infrastruktur må etableres).
Ja, oftest er internkabling inkludert i etableringen. Etableringen er i de fleste tilfeller gratis.
Alle fiberkunder får en fast IP adresse. Ved behov for ekstra IP-adresser kan vi tilby dette for en beskjeden tilleggskostnad. Kontakt oss gjerne med ditt behov.
Ja. Vi leverer IPv6 konnektivitet til alle våre fiberkunder.
Vi leverer DDoS-beskyttelse integrert i vårt nettverk. Kontakt oss for ytterligere detaljer og tilbud på tilpassede løsninger.
Ja, hele vårt nett er designet for å kunne levere lag2- og MPLS-tjenester. Vi leverer også bølgelengder (WDM) og mørk fiber. Kontakt oss om ditt behov så setter vi opp et uforpliktende løsningsforslag med priser.
Ja. Vi tilbyr BGP IP-transitt i hele vårt nett. Vårt nettverk er bygget med tanke på sofistikerte BGP tjenester med nullruting, communities for trafikkstyring, valg mellom default route eller full tabell (DFZ) lignende. Vi har CDN-noder fra flere av de største innholdsleverandørene i verden i vårt nett, som garanterer høy kvalitet og lav latency på content. Kontakt oss med informasjon om ditt behov så setter vi opp et løsningsforslag med priser.
Nei, men kontakt oss gjerne for bistand med dette, så kan vi sette dere i kontakt med en av våre partnere på IKT kontorservice.

Book et møte

Ta gjerne kontakt med oss for et møte eller en prat om våre tjenester.

contact
Supert. Vi tar snart kontakt med deg

Kontakt oss

Nexthop AS
Drammensveien 288, 0283 Oslo
Telefon: 21 41 51 00
Email: post@nexthop.no

partner
partner
partner