Skytjeneste

En fullverdig skytjeneste bygget på åpne løsninger som sikrer en skyhverdag uten «lock-in» effekter og kompabilitetsproblemer. Kort sagt enterprise servere i nettskyen.

hero hero

Tilgjengelige pakker

Vi tilbyr tilgang til skytjenester uten minimumsbruk. Vi tilbyr også betydelige rabatter ved forpliktelse til en minimumsbruksavtale.

Instanser

Vi tilbyr en rekke maskintyper med to forskjellige hovedvarianter. Dette er M3 og M4 server-ressurser. M3 er optimalisert for lav trafikk og utviklingsbruk, mens M4 optimaliserer for høy ytelse og databehandling.

Lagring

Både objektlagring og volumlagring er tilgjengelig. Volumlagring brukes som virtuell harddisk og er tilgjengelig i en generelt formål-versjon og en SSD-versjon med høy ytelse. Objektlagring er et alternativt datalagringssystem som gjør det mulig å håndtere data som objekter i stedet for filer eller blokker. Den er perfekt for bruk i webapplikasjoner.

Nettverk

Nettverksbruk belastes på en enkel måte hvor vi tar en lav pris for intern trafikk i tillegg til en litt høyere kostnad for trafikk som går ut på Internett.

Andre tjenester

Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som medfører tilleggskostnader.

Bygg ditt eget virtuelle datasenter

 • Betal kun for det du bruker
 • Høy redundans
 • 24/7 overvåket av vår døgnvakt
 • Funksjonsrikt webgrensesnitt
 • Kraftige APIer for full automatisering
 • Mange server og lagringslaternativer
 • ISO serfifiserte lokasjoner i Oslo området
Compute
Opprett nye servere på sekunder ut fra et bredt utvalg av maskinvareprofiler tilpasset alle behov. Få full kontroll over servere gjennom kraftige APIer og et funskjonsrikt kontrollpanel med full konsollaksess til servere.
Virtuellt nettverk
Design ditt eget nettverk med virtuelle rutere og brannvegger. Enkelt og intuitivt grensesnitt med grafisk nettverksoppstilling.
Volumlagring og snapshots
Støtte for trippelredundant SSD og standard lagring. Diskvolumer kan enkelt kobles til servere og brukes som oppstartsdisker eller lagringsenheter. Redundans på data ivaretas ved at data lagres i tre kopier på tvers av flere lagringsnoder. Støtte for snapshotting av diskvolumer.
Objektlagring
Enkel og kostnadseffektiv objektlagring med HTTP og HTTPS støtte for bruk i moderne applikasjonsutvikling. Perfekt for statisk innhold og arkivformål.

Ofte stilte spørsmål

Vår skytjeneste leveres fra flere høykvalitets datasentere i Oslo området. Når vi velger lokasjoner for tilgjengelighetssoner i vår skyplattform fokuserer vi utelukkende på kvalitet og konnektivitet.
Ja. Hvis ditt behov går ut over våre standard rabatter, så gir vi gjerne et tilbud tilpasset dine spesifikke behov. Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere prat.
Ja, vi jobber ofte tett med våre kunder i både planleggings og migreringfasene og bistår gjerne både med planlegging og migrering til vår skytjeneste. Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat med en av våre teknikere, enten et personlig møte eller via video-konferanse.
Ja, vi tilbyr hybride løsninger som tillater at fysisk maskinvare er tilgjengelig i samme nettene som opprettes i vår skyløsning. Vi kan tilby hybride løsninger i våre ene datasenter eller via fiberforbindelser ut til kundelokasjoner. Hybride løsninger er en hypperlig måte å gradvis migrere til sky, samt fullt utnytte eksisterende maskinvare. Kontakt oss for en prat om mulighetene.
Vi bistår gjerne kunder med å bruke vår skyløsning, både via epost og telefon. Utvidet døgnvaktavtaler er også tilgjengelig for å bistå 24/7 ved et krisetilfelle.
Vi møter gjerne med deres teknikere i deres lokaler for å gi generell innføring i bruk og funksjonalitet i skyløsningen samt svare på de spørsmål dere måtte ha.
Vi tilbyr våre kunder direkte adgang til Openstacks APIer som gjør det mulig å bruke kode skrevet for vår plattform med tredjeparts plattformer. Openstack APIene muliggjør det også å bruke den store mengden med eksisteredne tredjeparts kode og løsninger som er bygget for Openstack.
colocation

Hybrid skyløsning

Vår Openstack baserte skyløsning passer perfekt med colocation. Vi tilbyr hybride skyløsninger med redundant høykapasitets nett mellom sky og ditt utstyr, noe som tillater at skybaserte servere og fysiske servere er i samme nettverk.
 • Kapasitet fra 1Gbit til 40Gbit redundant
 • Sømløs integrasjon med maskinvare og appliances
 • Realiser den fulle verdien av eksisterende maskinvareinvesteringer
 • Enkel integrasjon gir det beste fra begge verdener
 • Ingen «lock-in» effekt via åpne APIer

Book et møte

Ta gjerne kontakt med oss for et møte eller en prat om våre tjenester.

contact
Supert. Vi tar snart kontakt med deg

Kontakt oss

Nexthop AS
Drammensveien 288, 0283 Oslo
Telefon: 21 41 51 00
Email: post@nexthop.no

partner
partner
partner